Home|Over ons|Technologie|Wereldwijd|Nieuws|Contact
Disclaimer|Privacy||AA
Actueel
Meer vraag naar grove gesneden groenten
Vlaemynck is een totaalleverancier van AGF. Naast een compleet aanbod onbewerkte groenten en fruit biedt het bedrijf ook gesneden groenten. De groothandel ziet een toename in de vraag naar vers gesneden groenten in een bij voorkeur grovere snit.
>> lees meer
FAM stelt haar nieuwste NECST™-product voor: de FAM Centris™ 400
FAM stelt met trots haar nieuwste snijmachine voor: de FAM Centris™ 400, een kwaliteitsvolle centrifugale snijmachine die speciaal ontwikkeld is voor de fruit-, groenten- en aardappelindustrie.
>> lees meer
FAM en JFPT bundelen hun krachten in de Benelux
FAM nv en JFPT B.V. lanceren op de AGF Detail beurs in Houten hun nieuwe strategisch partnerschap. 
>> lees meer
FAM en Stumabo lanceren NECST Next Evolution in Centrifugal Slicing Technology
Een ambitieus R&D-project om een antwoord te bieden op de voornaamste uitdagingen in de aardappelverwerkende sector.
>> lees meer
Technologie

Klantgerichte oplossingen

Nieuwe producten en toepassingen, nieuwe vragen en behoeften van de consumenten, FAM volgt de evolutie binnen de voedingsindustrie op de voet.

We helpen u om uw ideeën om te zetten in de praktijk door het ontwikkelen van volledig nieuwe modellen en het optimaliseren van bestaande machines. De prioriteiten hierbij zijn:

  • bedrijfszekerheid
  • snijkwaliteit
  • veiligheid

voor uw klanten en medewerkers.

Een perfecte snijkwaliteit

Bij het ontwerp van FAM-machines en hun snijgereedschappen wordt expliciet rekening gehouden met alle factoren die de snijkwaliteit bepalen. Zo bent u verzekerd van het beste rendement, met het minste snijafval.

De machines worden bij ontwikkeling uitvoerig getest in een productieomgeving. Dit is een onmisbare schakel bij het bereiken van de hoogste snijkwaliteit voor de machine op de markt komt.

De vastheid in snijmaat is millimeterwerk, maar is onontbeerlijk voor de klant die een perfect afgemeten eindproduct eist. De gladheid en consistentie van het gesneden product zijn dan weer noodzakelijk voor een goede presentatie of verderverwerking.

Met het hoge productrendement bewijzen de machines dat er een minimum aan verlies is bij het snijden van de producten. Tegelijk bevordert een perfecte snijkwaliteit ook de houdbaarheid van gesneden voedingswaren.

Hoog kwalitatieve machines en snijgereedschappen.

FAM-snijmachines zijn ontwikkeld om tijdens hun levensloop op een constant en hoog niveau van snijkwaliteit te presteren. Ze zijn uitgerust met de hoog kwalitatieve messen van onze zusterfirma Stumabo International, een wereldleider op het vlak van ontwikkeling en productie van hoogwaardige messen voor het precisiesnijden van voedingswaren.FAM Machines en ToepassingenX

Selecteer een toepassing

Groenten & Fruit
Vlees
Kaas
Aardappelen
Vis & Zeevruchten
Andere

OF

Selecteer een FAM Machine

Selecteer een toepassing
Product:
Snijvorm:
Toestand:
FAM Oplossingen
Partners wereldwijdX
FAM ProductficheX
there'll be content here soon