Home|Over ons|Technologie|Wereldwijd|Nieuws|Contact
Disclaimer|Privacy||AA
Actueel
Meer vraag naar grove gesneden groenten
Vlaemynck is een totaalleverancier van AGF. Naast een compleet aanbod onbewerkte groenten en fruit biedt het bedrijf ook gesneden groenten. De groothandel ziet een toename in de vraag naar vers gesneden groenten in een bij voorkeur grovere snit.
>> lees meer
FAM stelt haar nieuwste NECST™-product voor: de FAM Centris™ 400
FAM stelt met trots haar nieuwste snijmachine voor: de FAM Centris™ 400, een kwaliteitsvolle centrifugale snijmachine die speciaal ontwikkeld is voor de fruit-, groenten- en aardappelindustrie.
>> lees meer
FAM en JFPT bundelen hun krachten in de Benelux
FAM nv en JFPT B.V. lanceren op de AGF Detail beurs in Houten hun nieuwe strategisch partnerschap. 
>> lees meer
FAM en Stumabo lanceren NECST Next Evolution in Centrifugal Slicing Technology
Een ambitieus R&D-project om een antwoord te bieden op de voornaamste uitdagingen in de aardappelverwerkende sector.
>> lees meer
Technologie

Klantgerichte oplossingen

Nieuwe producten en toepassingen, nieuwe vragen en behoeften van de consumenten, FAM volgt de evolutie binnen de voedingsindustrie op de voet.

We helpen u om uw ideeën om te zetten in de praktijk door het ontwikkelen van volledig nieuwe modellen en het optimaliseren van bestaande machines. De prioriteiten hierbij zijn:

  • bedrijfszekerheid
  • snijkwaliteit
  • veiligheid

voor uw klanten en medewerkers.

Bedrijfszekerheid betekent bij FAM betrouwbaarheid ...

FAM-snijmachines worden ontwikkeld en vervaardigd om tijdens hun volledige levensloop continu voor een ononderbroken productie de hoogste kwaliteit te leveren.

Ze zijn gemaakt uit de beste materialen en volgens de strengste kwaliteitsnormen. Elke stap in het productieproces van deze machines en snijgereedschappen wordt strikt opgevolgd en gecontroleerd met geavanceerde meetapparatuur.

Het onderhoud van de machine wordt in een concrete productieomgeving in al zijn aspecten bekeken. Op basis van die informatie perfectioneren onze ontwerpers de FAM-machines voortdurend. Daardoor is het onderhoud gemakkelijk en wordt het tot een minimum herleid.

... en maximale inzetbaarheid.

Het ruime gamma van FAM-snijmachines is ontworpen om een maximum van mogelijkheden en oplossingen te bieden. Door hun doordachte en klantgerichte ontwikkeling bieden ze u en uw operatoren een zeer grote flexibiliteit. Dit bevordert zonder twijfel uw productiviteit en concurrentiekracht.

De instelling van de machine en van de snijmaat van de snijgereedschappen zijn steeds eenvoudig te wijzigen, zonder aan veiligheid in te boeten. Zo stemt u moeiteloos de machine af op een wijziging qua product, toepassing of capaciteit.

FAM Machines en ToepassingenX

Selecteer een toepassing

Groenten & Fruit
Vlees
Kaas
Aardappelen
Vis & Zeevruchten
Andere

OF

Selecteer een FAM Machine

Selecteer een toepassing
Product:
Snijvorm:
Toestand:
FAM Oplossingen
Partners wereldwijdX
FAM ProductficheX
there'll be content here soon